S’engega el Club de Lectura feminista ‘Genealogies Feministes’ de La CIBA

Una ocasió per aprofundir en l’obra de les pensadores clau i conèixer el seu llegat, des dels orígens fins a l’actualitat.

Aquesta iniciativa, impulsada per La CIBA, espai de recursos per a dones, innovació i economia feminista i la Xarxa de Biblioteques de la ciutat, permetrà conèixer alguns dels llibres fonamentals de la història del feminisme, obres que han marcat un punt d’inflexió en el debat i la pràctica política feminista.

Metodologia

Es durà a terme una lectura prèvia de les obres de referència, que seran comentades a la trobada mensual, on la conductora contextualitzarà les autores i les seves aportacions. Es tindrà així l’oportunitat de reflexionar conjuntament sobre el contingut dels textos, l’impacte que van tenir en el seu context històric i com van marcar les reivindicacions i l’agenda feminista.
El Centre de Documentació de La CIBA, així com les Biblioteques de la ciutat, oferiran les obres seleccionades en servei de préstec.
El format de les sessions combinarà la presencialitat, de manera itinerant a les diferents biblioteques de Santa Coloma i a La CIBA, i la reproducció en línia, per participar-hi des de casa i facilitar així l’assistència de totes les persones interessades.

En l'enllaç que adjuntem a l'esquerra, trobareu el programa complet de sessions
Aforament limitat a totes les sessions.
Inscripció prèvia a: lacibainfo@gramenet.cat