Seminari d’ajuts i subvencions per cooperatives i societats laborals

Està organitzat per l'empresa municipal Grameimpuls i la Generalitat de Catalunya.

Aquest curs forma part d’un projecte de difusió i foment de l’economia social, com a fórmula per generar ocupació estable mitjançant la creació d’empreses cooperatives que desenvolupa Grameimpuls, SA amb el suport de la Direcció General d’Economia Cooperativa i Creació d’Empreses de la Generalitat de Catalunya.

El seminari, de 3 hores de durada, està dirigit tant a professionals de la gestió i l’assessorament del territori com als propis socis i sòcies de les empreses o a persones emprenedores interessades en l’economia cooperativa. L’objectiu d’aquesta formació és conèixer més en profunditat l’espectre de subvencions, ajuts i línies de finançament específiques per les empreses de l’economia cooperativa: la normativa que les regula, la forma de tramitació, els requisits i terminis entre d’altres punts.

El seminari, que és gratuït, serà conduït per la cooperativa de formació Aposta SCCL,  i es portarà a terme aquest dimecres 20 d’octubre, de 17’30 a 20’30 hores a Can Sisteré.

Per inscriure’s només cal trucar al 93 466 52 24 o bé enviar un e-mail amb les dades de contacte, especificant Seminari d’Economia Cooperativa.