Segona jornada "Pràctiques de referència de coeducació"

Aquest dimecres 19 (18.00), la tinent d'alcalde d'Igualtat, Lídia Guinart, hi presentarà el projecte "(RE)Imagina't, fem un espot no sexista" de l'Observatori de les Dones.

L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet participara en la jornada "Pràctiques de referència de coeducació" amb la presència de la tinent d'alcalde de Polítiques d'Igualtat de Gènere, Lídia Guinart, que hi presentarà el concurs per a joves d’ entre 14 i 18 anys "(RE)Imagina't, fem un espot no sexista" promogut per l'Observatori de les Dones. La jornada es farà el proper dimecres 19 de juny, de 18.00 a 19.30 hores, a la sala d'actes de la Direcció General de Joventut, c/ Calàbria, 147, Barcelona.

Programa de la jornada:

  • 18.00h. Presentació a càrrec de Montse Gatell, presidenta de l’Institut Català de les Dones, i Joan Gumbert, subdirector general d’Innovació, Formació i Orientació del Departament d’Ensenyament.
  • 18.15h. Presentació de “(RE)Imagina't, fem un espot no sexista”, concurs per a joves d’ entre 14 i 18 anys, a càrrec de Lídia Guinart, regidora de Polítiques d'Igualtat de Gènere, Innovació i Universitat de Santa Coloma de Gramenet i membre de la Junta directiva de l'Observatori de les dones en els mitjans de comunicació, i de Marta Nieto, de l'equip tècnic de l'Observatori i membre de Drac Màgic.
  • 18.30h. “Realment van ser feliços i van menjar anissos?", a càrrec de la professora Montserrat García, de l'escola Riu Segre de Lleida. “El rol de la dona al llarg de la història i estereotips actuals”, a càrrec de la professora Carolina Cascales, de l'Institut CAR de Sant Cugat Vallès.
  • 19.00h. “Dinamització de participació i d’avaluació”, a càrrec de Pau Blanch i Claudia Torremader, de la Fundació Antaviana.
  • 19.20h. Cloenda a càrrec de Teresa-Natàlia Gil, cap del Servei d’Orientació i Serveis Educatius del Departament d'Ensenyament.