Se celebra el Dia de les Dones per la Pau amb un mandala gegant

La plaça de la Vila (18h) serà l’escenari de la creació col·lectiva d’un mandala gegant amb sorra de colorsaquest dimarts 24.

Imatge al Skate Park de Can Zam, on apareix al mig l’alcaldessa Núria Parlon donant publicitat a l’eslògan “Jo m’implico”, amb part de l’equip que impulsa el procés de participació del PAM i alguns dels joves “caçadors de propostes”

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones per la Pau, aquest dimarts, 24 de maig (18.00), la plaça de la Vila serà l’escenari de la creació col·lectiva d’un mandala gegant amb sorra de colors. El mandala és una figura simbòlica i mística que representa l’univers, pròpia de la tradició budista i hinduista.
La realització d’aquest mandala de les dones per la pau estarà dinamitzada per Caro von Arend i el seu equip (el col·lectiu Gra de Sorra). Aprofitant el simbolisme d’aquesta figura, tot el procés de creació s’encaminarà cap a la reflexió entorn a la diada. També hi haurà danses per la pau.
En finalitzar l’acte, el mandala es desfarà dansant-hi per sobre. Es tracta d’una activitat oberta i adreçada a públic de totes les edats.

D’altra banda, dijous, 26 de maig (19.00), hi ha programada una xerrada debat a la Biblioteca Singuerlín - Salvador Cabré entorn a la situació de les dones refugiades. La ponència serà a càrrec de Rawan Al Bash, resident a Barcelona des de fa dos anys, però nascuda a Síria i filla de pare palestí.
L’acompanyarà a la xerrada Pascale Coisard, portaveu de la Comissió Catalana d’Ajuda als Refugiats, especialitzada en l’àmbit d’Incidència Política i Social.