Saudade a l'Auditori

Aquest divendres 11 (21.00) Saudade presenta el seu darrer treball "Cromáticos" a Can Roig i Torres.

La banda colomenca Saudade (divendres 11 d'abril, 21.00 hores), presenta a l'Auditori en el marc del cicle "Música SC" el seu darrer discCromáticos.

Quique Álvez (bateria), Rafa Martín (baix), Marc Ferrando (teclat), Iván Vilches (guitarra), Raúl Márquez (guitarra) i Joako (veu i guitarra acústica) profunditzen en el seu estil amb arranjaments i missatges nous a “Cromáticos”. Durant el concert el grup de pop-rock de la nostra ciutat  s’envoltarà d’altres artistes com Pedro Javier Hermosilla, Manel Cabello, o el grup de folk Invernalia. Preu de l’entrada: 8 euros.

Venda d'entrades

Enguany, l'Auditori de Can Roig i Torres es marca com a objectiu captar a noves audiències i premiar al seu públic més fidel amb la posada en marxa de la Targeta Amics de l’Auditori, que ofereix un 50% de descompte en tots els concerts i podràs assistir a conferències, assajos oberts i audicions especials fora de la programació. Es pot aconseguir a les taquilles de l'Auditori que obren sempre una hora abans de cada concert. També es poden adquirir localitats per a l'Auditori de Can Roig i Torres, a Telentrada, a la taquilla del Teatre Sagarra, els divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20 h amb descomptes per a diversos col·lectius -menors, jubilats, aturats, famílies monoparentals- i per als posseïdors del Carnet Jove, Club TR3SC, Carnet AMPAS i Targeta Ciutat.

Et facilitem l'aparcament!

Preu especial de 3 hores d’aparcament per als vehicles que estacionin a l’aparcament de Rambla Sant Sebastià i Plaça de la Vila amb segell del Teatre Sagarra i de l'Auditori: 1,02€, per a les 3 primeres hores d'estacionament, quan l’hora normal de rotació té un preu de 2,14€.