Santa Coloma s'adhereix a L'Hora del Planeta

La nostra ciutat s'afegeix aquest dissabte 19 (20:30h) a aquesta iniciativa mediambiental en la lluita contra el canvi climàtic.

Aquest dissabte 19 de març, entre les 20:30 i les 21:00 hores, Santa Coloma apagarà els llums de la Plaça de la Vila (inclosos els de la façana de l'Ajuntament) i els de la Biblioteca de Can Peixauet amb motiu de l’Hora del Planeta 2016, iniciativa mediambiental a la qual la nostra ciutat s’ha adherit.

L'Hora del Planeta és una campanya de WWF que va començar el 2007 a Sidney, Austràlia, com un gest simbòlic de la lluita contra el canvi climàtic. Deu anys després, s'ha convertit en la major campanya de mobilització ambiental de la història. Una expressió multitudinària del sentir de milions de persones que estan demanant la implicació compromesa de tots enfront del canvi climàtic, la major amenaça ambiental a què ens enfrontem.

L'Hora del Planeta ens recorda cada any que un petit gest com apagar la llum pot tenir una gran repercussió. Aquest és el missatge, cada gest compta i només unint els petits canvis de milions de persones podrem construir un futur basat en les energies netes i en favor del planeta. Les teves accions i compromisos pel medi ambient són el començament del canvi.