Santa Coloma rep el premi "Visión Zero Municipal"

La nostra ciutat rep aquest reconeixement per haver tingut "zero morts" en accidents de trànsit durant el 2018 en les seves vies urbanes.

La 3a Tinenta d'Alcaldessa, Lídia Montero, recull el guardó

Santa Coloma de Gramenet és una de les ciutats espanyoles de més de cent mil habitants que ha rebut el premi "Visió Zeron Municipal" per haver tingut "zero morts" en accidents de trànsit durant el 2018 en les seves vies urbanes. Aquestes ciutats han estat guardonades en el primer Congrés Nacional de Mobilitat que se celebra a IFEMA de Madrid en coincidència amb el Saló Internacional de la Mobilitat Segura i Sostenible Trafic 2019.

Quatre ciutats catalanes de més de cent mil habitants van rebre aquesta setmana el premi. Es tracta de Lleida, Mataró (Maresme), Santa Coloma de Gramenet (Barcelona) i Reus (Tarragona), que han rebut el premi juntament amb altres deu ciutats espanyoles. Al costat de les quatre ciutats catalanes, han estat premiades les madrilenyes d'Alcalá d'Henares, Parla, Torrejón d'Ardoz i Alcobendas, a més d'Elx (Alacant), Jerez de la Frontera (Cadis) i la capital gaditana, Burgos, Logronyo i Telde ( las Palmas).