Santa Coloma reivindica més equipaments per a la gent gran al Parlament

Prospera a la cambra una resolució reclamant que es contempli en els pressupostos l'ampliació de places públiques de residència per a la gent gran i l'obertura d'un centre de dia a la ciutat.

Una delegació de Santa Coloma s'ha desplaçat aquest dimecres 15 fins al Parlament de Catalunya per donar suport a una resolució reclamant que es contempli en el projecte de Pressupostos de la Generalitat l'ampliació de places públiques de residència per a la gent gran i l'obertura d'un centre de dia, també públic, a la residència Ramón Berenguer de Santa Coloma de Gramenet. La representació colomenca encapçada pels regidors, Diego Arroyo i Luís Fuentes, ha comptat amb la presència del regidor de SOM Gramenet, Jesús Sànchez, i els regidors d’ICV-EUiA, Alexandra Sevilla i Jonatan Fornés; i també amb diversos membres de la Plataforma SOS Gent Gran. Aquesta plataforma integrada per diverses entitats i organitzacions colomenques, ha estat l'impulsora de les dues demandes. Els diputats de Santa Coloma, Raúl Moreno (PSC) i Gabriela Serra (CUP), han fet costat a aquesta reivindicació.

La resolució ha estat aprovada a la Comissió d'Afers Socials amb els vots favorables de tots els grups amb representació parlamentària, excepte Junts pel Sí que s’ha abstingut en el punt del centre de dia. En els darrers dies, diferents grups polítics ja havien presentat esmenes als pressupostos del Govern en aquesta mateixa línia.