Santa Coloma Màgica

Els propers dies 20, 21 i 22 de maig es celebra un festival màgic a la nostra ciutat. Uns dies on l'il·lusionisme omplirà carrers, comerços i teatres per fer gaudir a grans i petits.

Aquest divendres 20 començarà el festival a la plaça de la Vila, a les 18h, amb una inauguració plena de sorpreses i amb la presència d'alguns dels mags que ens acompanyaran al llarg del cap de setmana. Després, a les 21h, podrem gaudir de la gala Close Up, Màgia de prop, amb dos grans del circuit màgic com són Micky Conesa i el Mariano Goñi al Teatre La Colmena.

Dissabte 21, de 12 a 14, màgia sense interrupcions al tres mercats municipals de la ciutat (Sagarra, Singuerlín i Fondo), amb una actuació familiar al carrer Aguileras amb c/Amèrica a les 13h amb el mag Borja.

A les 18:30h actuació a la plaça del Rellotge amb el mateix Borja i a les 21h Gran Gala Màgica al Teatre Sagarra amb els mags Martín, Jordi Nexus, Xavier Giro i Fleky.

Diumenge 22, a les 12h actuació familiar i fi de festa al Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar (c/Sant Jeroni 1-3), màgia, música i diversió asegurades.

Podeu reservar les entrades del Teatre La Colmena per a la gala de Màgia de Prop, al mateix teatre o a Entrades@teatrelacolmena.cat i les entrades per a la gran gala d'Il·lusionisme al Teatre Sagarra a la Taula Vella, Bar Xocala i al mateix Teatre Sagarra.