Santa Coloma de Gramenet, seu de la fase final de la Copa del Rei de futbol sala

Santa Coloma de Gramenet serà la seu de la Fase Final de la Copa del Rei de futbol sala. El Pavelló Nou, recentment remodelat, acollirà els partits de semifinals i final amb la participació de Movistar Inter, ElPozo Murcia Costa Cálida, Levante UD FS i l’equip local Industrias Santa Coloma. La competició tindrà lloc el cap de semana del 15 de maig.

La ciutat de Santa Coloma de Gramenet acollirà un dels grans esdeveniments esportius de la temporada, l’anomenada Final Four de la Copa del Rei de futbol sala. Aquesta edició del 2021 tindrà com a escenari el Pavelló Nou que va ser reinaugurat fa unes setmanes després de dos anys d’obres de rehabilitació.

La Real Federación Española de Fútbol (RFEF) ha fet públic avui de manera oficial que entre les ciutats que havien presentat la seva candidatura, Santa Coloma ha estat l’escollida. Considerada com al bressol del futbol sala català i amb un club que és el més antic a nivell estatal, Industrias Santa Coloma, a mitjans de maig el millor futbol sala nacional tindrà una cita al Pavelló Nou que d’aquesta manera, un cop reobert,  será la seu d’un torneig de primera línia.

En els propers dies es realitzarà el sorteig per conèixer els emparellaments de semifinals del que sortiran els dos equips que lluitaran per aixecar el trofeu que va guanyar el Barça a Málaga el desembre passat. Tots els partits seran oferts en directe per Teledeporte.