Santa Coloma de Gramenet acull demà divendres la presentació de l’exposició itinerant del projecte internacional d’Òptics pel Món

El públic podrà veure la mostra de fotografies del 15 al 29 de gener, a la Biblioteca de Can Peixauet de Santa Coloma.

Santa Coloma de Gramenet,14 de gener de 2010. Demà divendres 15 de gener, a les 19 hores, la Biblioteca Can Peixauet de Santa Coloma acollirà la presentació de l’exposició itinerant de l’ONG Òptics pel Món, sobre l’ajuda a persones amb problemes visuals que s’està proporcionant en el marc del projecte d’alfabetització a Nicaragua, Yo sí puedo. Es tracta d’una mostra de fotografies realitzades per Lluís Albert Pérez Rabella que reflecteixen l’aspecte més humà de la cooperació i l’important paper que està desenvolupant l’ONG al país centreamericà.

La presentació de la mostra serà realitzada a càrrec de la presidenta de l’ONG i membre de la Junta de la Casa de la Solidaritat i la Pau, Carme Uroz, i comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon. A més, Berta Giner, diplomada visual al país centreamericà, explicarà el seu treball en els programes de salut visual a Nicaragua. Durant la seva intervenció, Giner avançarà importants novetats del projecte d’ajuda visual d’Òptics pel Món, que es posaran en marxa al 2010.

L’any 2009 l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet va donar suport a 15 projectes de cooperació internacional pel desenvolupament que impulsen diverses ONGs de la ciutat i d’arreu a l’Amèrica Llatina, Àfrica i Orient Pròxim. Un exemple és el recolzament al projecte d’Òptics pel Món.

à S’adjunta una de les imatges que es podran veure a la mostra (“Nena gaduant-se”, de Lluís Albert Pérez Rabella)

Per a més informació sobre l’ONG Òptics pel Món i els seus projectes solidaris, podeu accedir a: www.upc.edu/opticsxmon/

Per a més informació sobre els projectes de Solidaritat i Cooperació que té en marxa l’Ajuntament de Santa Coloma, podeu consultar el web municipal www.gramenet.cat, apartat Solidaritat i Cooperació.

Per a més informació i/o petició d’entrevistes:

Comunicació Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
93 462 40 00 / comunicacio@gramenet.cat