Santa Coloma de Gramenet acollirà la 11a. Edició dels Premis a les Millors Iniciatives Empresarials

Aquest divendres 30 d’abril acaba el termini per presentar les candidatures d’uns guardons que es lliuraran al Teatre Josep Maria de Sagarra el 15 de setembre.

Santa Coloma de Gramenet, a 28 d’abril de 2010. El Teatre Josep Maria de Sagarra de Santa Coloma de Gramenet acollirà l’acte de lliurament de la 11ena. edició dels Premis a les Millors Iniciatives Empresarials, organitzats per l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de la Diputació de Barcelona. Aquest divendres 30 d’abril finalitza el termini per presentar-hi les candidatures (veure sota enllaços a les bases i documentació a aportar); el lliurament dels guardons serà el 15 de setembre.

Una de les novetats d’enguany és la creació de la categoria Premi al Millor Pla d'Empresa que pretén distingir el projecte empresarial que destaqui per la qualitat en el seu planejament. Per participar en aquesta nova categoria cal que l'empresa estigui en procés de constitució o bé hagi estat creada amb posterioritat a l'1 de gener de 2009. Els principals objectius d’aquests guardons són: premiar la creació i consolidació de noves activitats empresarials sorgides de l'àmbit local; estimular el desenvolupament endogen dels municipis de l'àmbit territorial de la Diputació de Barcelona, fomentant la creació i consolidació d'empreses vinculades al seu entorn local; distingir les iniciatives empresarials que siguin més innovadores, aportin una major responsabilitat social empresarial, tinguin projecció internacional, entre d’altres; i finalment, reconèixer la labor de suport i assessorament a l'activitat empresarial dels ens locals.

La present edició dels premis contempla les següents sis categories:
• Premi a la Millor Empresa i Més Innovadora
• Premi a la Millor Empresa Promoguda per Dones
• Premi a la Millor Empresa amb Microcrèdit
• Premi a l'Empresa amb Major Responsabilitat Social Empresarial
• Premi a l'Empresa amb Millors Pràctiques en Internacionalització
• Premi al Millor Pla d'Empresa

Bases de la convocatòria i documentació:

http://www.diba.es/promoeco/tecnica/convpremis11.asp

Per a més informació:

http://www.diba.es/prem/

Comunicació Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
93 462 40 00 / 618 045 488

comunicacio@gramenet.cat