“Santa Coloma al cor”, una nova campanya de promoció de la ciutat

L’Ajuntament de Santa Coloma ha posat en marxa una campanya per difondre una nova imatge de la ciutat amb la complicitat de molts i moltes colomenques.

A l'estand municipal ubicat fins diumenge al parc d’Europa s’explica el contingut d’aquesta campanya.  Diferents colomencs i colomenques de diferents sectors de la ciutat han prestat la seva imatge per a la exposició de l’estand.
El cor de Santa Coloma és el cor de la seva gent. Les colomenques i els colomencs portem la ciutat a la sang i a l’ànima. Ens emociona i estimem Santa Coloma, una ciutat amb molt dinamisme cultural, esportiu, social, comercial...; una ciutat que albira el seu futur amb il·lusió. Santa Coloma, ciutat participativa, ciutat dialogant, ciutat de les entitats, ciutat de les persones, ciutat amb cor.
El comerç, l’educació, l’ocupació, la solidaritat, la salut, els serveis socials, la cultura, l’esport, el medi ambient, l’ecologisme, són les prioritats de la ciutat. Una nova manera de sentir i viure la ciutat. Un anhel per compartir emocions.
Les persones que vulguin podran passar per l’estand per fer-se una fotografia. Les fotos es publiquen a la web municipal. En aquestes planes es poden descarregar les imatges.
D’altra banda s’ha posat en marxa una plana a la xarxa social Facebook, des de la qual es poden pujar fotografies, vídeos o fer comentaris sobre la ciutat.