Santa Coloma al 3er Congrés Català de l’Associacionisme i Voluntariat

A la nostra ciutat es farà una sessió precongressual el dia 7 d’abril de 18 a 20 hores a la Sala Miquelet del Teatre Sagarra (carrer Lluís Companys, 27).

El proper 20 de maig tindrà lloc al Centre Cultura Contemporània de Barcelona el III Congrés Català de l’Associacionisme i Voluntariat.

El Congrés és una iniciativa de la DGACC construïda conjuntament amb el sector i validada pel Consell de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya en sessió d’1 de desembre de 2015.
Amb anterioritat al dia 20 de maig, i durant els mesos de febrer, març i abril, es realitzaran arreu del territori un conjunt de jornades de debat i reflexió en el marc del precongrés, que ha de culminar en la trobada ja esmentada del dia 20 de maig, a Barcelona.

Santa Coloma serà un dels 17 llocs de Catalunya en que es farà una jornada precongressual el dia 7 d’abril de 18 a 20 hores a la Sala Miquelet del Teatre Sagarra (carrer Lluís Companys, 27).

El Congrés tindrà èxit en la mesura que els resultats dels debats, en forma de recomanacions, reflexions o consideracions, tingui la seva traslació al sector, això és, que tingui capacitat real de transformar o consolidar, segons calgui, les normatives, les regulacions, les pràctiques o les actuacions que impactin en el sector i que han estat font de debat.

Podeu trobar tota la informació de les jornades precongressuals al portals voluntariat.org i xarxanet.org. Per a qualsevol dubte relacionat amb aquest esdeveniment podeu posar-vos en contacte, amb el Servei de Promoció de l'Associacionisme i el Voluntariat, al telèfon 93 882 26 22.

Animeu-vos a participar en la transformació i consolidació del voluntariat i l’associacionisme, ara és el moment!

Per participar en aquestes sessions cal complimentar  un formulari de la Generalitat que trobareu en aquest enllaç.