Santa Coloma acull l'assemblea de l'Associació d'Ensenyants d'Informàtica de Catalunya

El proper dissabte, 18 d’abril, a partir de les 10 i fins les 14:00 hores, a la Sala d’Actes del Museu Torre Balldovina se celebrarà l'assemblea anual de l’AIEC (Associació d’Ensenyants d’Informàtica de Catalunya).

L'AEIC és una associació sense ànim de lucre que, des de la seva fundació, farà gairebé 10 anys, està vetllant per contribuir a la millora de les condicions pedagògiques de l'ensenyament de la Informàtica, tant a primària com a secundària.

Darrerament centra molt esforços en la formació en programari lliure, una eina que suposa la tendència natural en l'educació pública dels països més desenvolupats. Durant tot aquest temps ha procurat demostrar de manera pràctica la realitat de que, amb aquestes eines i sense necessitat de recorre al programari privatiu, es cobreix tot el currículum educatiu dels alumnes fins secundària.

Santa Coloma, des de la celebració de la Tecnolliure, s'ha convertit en un referent nacional en la utilització del programari lliure en l'educació, tant en la part tècnica com ideològica. Des de l’associació s’ha considerat molt positiu poder continuar les seves tasques en una localitat que aposta pels mateixos principis que ells.