Sant Jordi infantil, aquest dissabte a santa Coloma

El Sant Jordi infantil se celebra a Santa Coloma de Gramenet el proper dissabte dia 18 d’abril amb el lema “Menuda lletra”.

Cartell de la festa

Santa Coloma de Gramenet, a 16 d’abril de 2015.- Aquest dissabte 18 d’abril  d’11 a 14 i de 17 a 20h, se celebra als jardins de Can Sisteré i a la Biblioteca Central la segona edició de la festa del llibre infantil a Santa Coloma de Gramenet, anomenada “Menuda Lletra”, un Sant Jordi infantil que va nèixer al 2014 amb l’objectiu de fomentar la lectura entre els més menuts.

Aquest esdeveniment lúdic i familiar està organitzat per l’Ajuntament de Santa Coloma amb la col·laboració de la llibreria Carrer Major i la Cooperativa Abacus, i forma part del programa d’actes de la propera Diada de Sant Jordi a la ciutat, en la que també participaran entitats de la ciutat.

La festa del llibre infantil “Menuda Lletra” ofereix dos activitats familiars destacades als jardins de Can Sisteré. Per una banda, a les 12 hs es podrà veure l’espectacle de titelles, “El Petit Princep”, a càrrec de la Companyia Petit Bombay; i a les 18h l’espectacle en moviment “El somni d’Alícia”, a càrrec de Teatre Nu.  A més durant tot el dia les llibreries Carrer major i Abacus oferiran les darreres novetats editorials, conta-contes, signatura de llibres i tallers. Finalment, s’ha programat una marató de contes en què podran participar els més petits i la Biblioteca Central obrirà les seves portes per la tarda.

Més informació a www.gramenet.cat

*Us adjuntem arxiu amb el cartell de la festa “Menuda lletra”

 
Per a més informació i/o contactes

Servei de Comunicació

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

(Dori Morillo/Ana Belén Pérez)

93 462 40 13 / 618 045 488
comunicacio@gramenet.cat