Sant Jordi, a casa

Santa Coloma, com la resta de Catalunya, viurà aquest dijous 23 una Diada de Sant Jordi atípica degut a la crisi del coronavirus.

La Diada del Llibre i la Rosa es viurà un cop més amb intensitat a la nostra ciutat, però enguany no pas a les llibreries, floristeries, carrers i places...el Sant Jordi 2020 serà virtual, telemàtic. Les autores i els autors locals penjaran vídeos a les xarxes socials municipals amb els seus missatges, lectures i recomanacions literàries. L'alcaldessa, Núria Parlon, animarà la ciutadania amb un missatge a les seves xarxes, per tal que comparteixin també recomanacions de llibres. I finalment les biblioteques de la ciutat inundaran les seves xarxes amb propostes literàries per a tots els publics.

Un Sant Jordi, diferent, però molt proper, que podrem seguir virtualment a les xarxes amb els hastags #santjordiacasa #santacoloma

Més propostes per a la ciutadania

Engalaneu el vostre balcó i les vostres finestres amb roses i dracs, envieu-nos una foto de les vostres obres d'art a espaifamilies@gramenet.cat i la compartirem.

I si voleu també ens podeu explicar el vostre conte o llibre favorit, graveu un vídeo curt amb la vostra recomanació per als nens i nenes i envieu-lo per compartir-lo a espaifamilies@gramenet.cat