S’amplia la formació universitària que es pot cursar a la nostra ciutat

El Campus de l’Alimentació oferirà dos nous graus: Ciències Culinàries i Farmàcia i Nutrició. S’imparteixen més de 20 graus, postgraus i estudis universitaris als quatre centres colomencs.

Per al curs 2014-2015, Santa Coloma ampliarà l’oferta la formació superior. D’una banda, el Campus de l’Alimentació albergarà part del primer grau interuniverasitari de Ciències Culinàries i Gastronòmiques, únic a tot l’estat, que equipararà la nostra ciutat amb d’altres europees amb estudis universitaris per als futurs xefs i assessors gastronòmics. De l’altra, hi haurà una doble titulació per cursar de forma simultània els graus de Farmàcia i Nutrició Humana i Dietètica.

Els dies 11, 12 i 13 de juny se celebren les proves d’accès a la universitat (PAU) a tot Catalunya. Per a aquests estudiants i per totes les persones que vulguin continuar formant-se, Santa Coloma els ofereix un ampli catàleg d’estudis superiors. Concretament, més de 20 graus, postgraus, doctorat i assignatures universitàries en quatre centres: el Campus de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED), el Centre Dr. Emili Mira i López-Parc Salut Mar, tots tres ubicats al Recinte de Torribera, i la Fundació Hospital de l’Esperit Sant (FHES). El curs passat, 2.416 alumnes van estudiar al Campus colomenc i a la FHES.

Universitat de l'Experiència

D’altra banda, al llarg del proper curs es portarà a terme a la nostra ciutat la 2a edició de la Universitat de l’Experiència. Són cursos adreçats a persones a partir de 55 anys amb assignatures optatives sobre nutrició, gastronomia, antropologia i sociologia de l’alimentació, que comparteixen amb alumnes més joves. No és necessari cap requisit acadèmic previ per inscriure’s-hi, només cal tenir l’edat indicada (o més) en el moment d’emplenar la matrícula.
Les dates de preinscripció de la Universitat de l’Experiència són del 30 de juny al 4 de juliol. Les persones que n’estiguin interessades s’han d’adreçar a la UB.