Sala d'estudis nocturna per preparar els examens

Santa Coloma de Gramenet obre una sala d’estudis nocturna al Mas Fonollar per a la preparació d’exàmens i treballs de final del curs escolar.

Foto. Logo sala d'estudis nocturna

Santa Coloma de Gramenet, 30 de maig de 2012. Del 2 al 21 de juny, el Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar de Santa Coloma (carrer de Sant Jeroni, número 1-3), gestionat per l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, obrirà una sala d'estudi nocturna perquè els i les estudiants que ho desitgin puguin preparar els exàmens i treballs de final de curs. De dilluns a dijous, la sala romandrà oberta de 21 a 24:00 h., i els caps de setmana de les 10 a les 20 h., ininterrompudament (el divendres no estarà oberta).

Com ja és habitual, coincidint amb un període d’exàmens i avaluacions, l’Ajuntament ha habilitat aquest espai en horari nocturn i de cap de setmana per donar resposta a les necessitats ciutadanes en aquesta època de l’any. El CRJ Mas Fonollar disposa d’ordinadors i de servei de connexió a Internet a través de WIFI .

Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar

El Mas Fonollar és un equipament municipal dedicat a la promoció juvenil de la cultura, la creació i l'associacionisme a Santa Coloma. La proposta que es presenta suposa sobretot, una nova alternativa de servei a la ciutadania, en un espai on, els joves poden gaudir de les activitats culturals que es realitzen, i alhora fer ús dels recursos i sales que s’ofereixen en aquest centre.

Sala d’Estudis Nocturna

CRJ Mas Fonollar

De dilluns a dijous (de 21 a 24 h) i els divendres i caps de setmana (de 10 a 20 hs)

Carrer de Sant Jeroni, núm. 1-3

Telèfon: 93 385 55 01.

 

Per a més informació i/o contactes:

Servei de Comunicació

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

93 462 40 13 / 618 045 488
comunicacio@gramenet.cat