Rosendo, Scorpions i Status Quo obren el Rock Fest 2015 a Can Zam

El dijous 23 arrenca aquest festival musical que enguany ens mostrarà la seva vessant més solidària amb la presència de l'associació colomenca ASDENT.

Per segon any consecutiu, els dies 23, 24 i 25 de juliol tindrà lloc a Can Zam el Rock Fest, una multitudinària cita amb les estrelles del rock dur de tots els temps. A més de Judes Priest, Twisted Sister o Europe, que actuaran divendres i dissabte -programació de la qual donarem compte en el pròxim boletín- dijous hi haurà aquest espectacular cartell: Sabaton, Rosendo, Dream Theater, Status Quo, Scorpions, Nightwish, Saxon i Wasp. Les concerts començaran a les cinc de la tarda i es perllongaran fins a les tres de la matinada. La zona de concerts tindrà dos escenaris principals idèntics, situats un al costat de l'altre, on s'aniran alternant les actuacions, de manera que l'exercici d'un artista no coincideixi amb el de cap altre. Igual que en l'edició anterior, hi haurà una carpa de signatures, un lloc de venda de marxandatge i un mercat d'artesania.

Aquesta edició del Rock Fest té un marcat accent solidari. A l'interior del recinte hi haurà una carpa en la qual es podran adquirir pòsters signats, fotos, samarretes, passis de concerts i multitud d'objectes de col·leccionista. La recaptació anirà destinada a l'associació ASDENT. El segon dia del festival, 2.100 persones residents a Santa Coloma podran entrar de manera gratuïta perquè prèviament han aportat un mínim de tres quilos d'aliments per al programa social municipal. Rock N Rock, que s'encarrega de l'organització, ha subscrit un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament que determina aquesta implicació del Fest Rock amb les famílies més vulnerables de la ciutat.

L'Ajuntament recomana la utilització del transport públic (metro L9, Can Zam) i un ús cívic i de respecte del recinte, utilitzant les papereres, els serveis de WC, etc. Més informació, a www.rockfestbarcelona.com.