Rifa solidària "Tots amb Mayka"

La Plaça del Rellotge acollirà aquest dissabte 4 (12.00) una nova iniciativa solidària per recaptar fons per al tractament d'aquesta nena colomenca afectada per una greu malaltia.

Ajuntament, ACI, Fons Comerç, Mercats Municipals i Associació de Paradistes de Santa Coloma impulsen per al proper dissabte 4 una acció solidària de gran volum i vital importància. Es tracta de la gran rifa solidària "Tots amb Mayka". L'acció ha consistit en demanar als comerços que donessin voluntàriament per a la causa articles procedents de les seves activitats comercials, per generar una gran quantitat de lots per rifar.

Més de 100 articles componen els 24 lots que se sortejaran el dissabte 4 d'octubre a l'escenari de la Plaça del Rellotge, a les 12h del migdia, tenint com a marc el mercat del barri del Fondo. Cada lot té un valor en articles xifrat entre els 50 i 100 euros. I els articles que el componen són d'allò més diversos: impressores, sopars romàntics, cadires d'oficina, pilotes, cafeteres, motxilles, servei de massatges, calçats esportius, teclats musicals, etc...

Les butlletes es venen a un preu molt assequible, només 2 € per unitat, i permeten accedir als 24 lots de la rifa, sempre que aquest bitllet no hagi sortit premiat prèviament. Es poden adquirir en els negocis participants, repartits per tota Santa Coloma de Gramenet, que per identificar-se tenen exposat el cartell de la rifa.

Els números afortunats es coneixeran en directe durant l'esdeveniment que comptarà amb alguna actuació sorpresa a la Plaça del Rellotge, i a més, es difondran a la pàgina de Facebook "Tots Amb Mayka", on estarà disposada tota la informació prèvia detallada, dins de l'esdeveniment: "Rifa Solidària, Tots Amb Mayka".

La Rifa Solidària, que en un principi estava programada per al 7 de setembre, es va posposar per accentuar el seu efecte i aconseguir una major repercussió, Amb la qual cosa, els tiquets vàlids són els datats per al 7 de setembre, ja que físicament no s'han realitzat modificacions. Els diversos organitzadors van fer un comunicat públic el 4 de setembre per avisar d'aquesta correcció.

10000 paperetes són les que s'han disposat per impulsar aquesta acció. Tant comerciants, com entitats i família desitgen que l'esdeveniment es resolgui en èxit total i suposi una important ajuda en favor de la causa.

No oblideu que el motiu és totalment solidari, afí a la lluita contra el càncer infantil, i que cada papereta suposa només un desemborsament, de 2 euros. Mayka necessita la nostra ajuda!