Restriccions de trànsit a Santa Eulàlia per obres de clavegueram

Els propers 22, 23 i 25 de març es tallarà el carrer de Santa Eulàlia al trànsit rodat, en el tram que va del carrer de Wilson i Montevideo

Amb motiu de les obres de connexió de clavegueram de l’Escola Riera Alta, els propers dies 22, 23 i 25 de març es tallarà el carrer de Santa Eulàlia al trànsit rodat, en el tram que va del carrer de Wilson i Montevideo (el dia 22 en l’horari de 9:30 a 18 hs; el 23 de 8 a 14 h, i el dia 25 de 9:30 a 14 hs). Durant aquests dies i horaris no podran circular vehicles en el tram intervingut a excepció dels veïns i veïnes que hagin d’accedir als seus aparcaments particulars sempre que sigui possible i quedaran afectades les línies d’autobusos B80 i B81.

Està previst modificar el sentit del carrer de Wilson, al qual s’accedirà per Santa Eulàlia i es podrà sortir per Alps. Quant al carrer d’Alps, s’eliminarà l’estacionament només aquests dies i canviarà el sentit d’aquest carrer, al que es podrà accedir per Wilson i desviar-se per Montevideo; alhora caldrà canviar el sentit del carrer de Montevideo, al qual s’accedirà per Alps i es podrà girar per Santa Eulàlia.

L’Ajuntament demana precaució i disculpes per les possibles molèsties que es puguin causar.