Reparació de voreres i calçades a diferents punts de la ciutat

L'Ajuntament està realitzant diferents intervencions a les voreres i calçades de carrers de la ciutat. Destaquen les obres de reparació i ampliació puntual de la vorera del carrer de Santa Eulàlia, a Riera Alta, entre d'altres.

En el marc de les tasques de manteniment de la via pública que realitza habitualment l'Ajuntament, s'està intervenint a la zona de la vorera del carrer de Santa Eulàlia ubicada entre el carrer de la Salut i el carrer de Serrano.

L'objectiu de les obres és reparar tots els punts que s'han deteriorat pel creixement dels arrels del pi que hi ha a la via i alhora s’ampliarà la vorera en la part afectada per millorar la mobilitat i accessibilitat de les persones. També està previst afegir una zona d'aparcament en aquest costat de la calçada.

Les obres està previst que finalitzin aquesta setmana, si no hi ha cap imprevist. Tot i que no hi ha talls de circulació dels vehicles, l'Ajuntament demana disculpes i precaució per les possibles molèsties que es puguin causar als veïns i veïnes de la zona.

Reparacions puntuals als carrers d’Alella, Lluis Companys i Massanet

Aquesta setmana, i també en el marc de millores a la via pública, s’estan fent els treballs de reparació de punts de la vorera del carrer d’Alella (entre el carrer de Mossèn Camil Rosell i carrer de Sant Lluis), del carrer de Lluís Companys (entre carrer d’en Baró i Sant Joaquim) i del carrer de Massanet en el punt que s’uneix amb el carrer de Beethoven. Aquestes reparacions duren un dia aproximadament i amb elles es reposen tots aquells punts d’aquestes zones que s’hagin deteriorat amb el pas del temps.

Per altra banda, la passada setmana es van realitzar les obres de reparació de la calçada del carrer de Pedró, en el punt comprès entre el carrer de Marina i de Josep Pedragosa; i a la calçada del carrer de Sant Lluís, en el tram que va del carrer de Nàpols al de Perú.