Renovació del mobiliari esportiu a diferents parcs de la ciutat

L'Ajuntament ha renovat el mobiliari a diferents zones esportives de la ciutat. L'actuació que s'ha realitzat ha consistit principalment en la col·locació de porteries, cistelles de bàsquet i taula de ping pong a més d'altres petits elements com noves xarxes i taulers.

Al llarg de la passada setmana l'Ajuntament ha dut a terme la renovació i posada en marxa de les diferents pistes esportives que hi ha als parcs de la ciutat. S’han instal•lat porteries noves i cistelles de bàsquet al Parc dels Pins-Motocros i al Jardí de Can Peixauet, a més, atenent la petició dels usuaris, s'ha decidit col·locar una nova taula de ping pong al costat de les zones de jocs infantils del Parc Europa.

D'una altra banda s’ha posat peces noves en diferents elements al Parc de la Mediterrània i al Jardí Farigola (xarxes d'acer a les cistelles de bàsquet i taulers),  i a les pistes del carrer Milton (xarxes de niló). Al Parc Europa, responent a una petició per part dels usuaris, s’ha instal•lat una nova taula de ping pong al costat de les zones de jocs infantils.