Reconeixement a Marfil Santa Coloma

La 3a Gala de les Estrelles que organitzà la FCF va guardonar a Dani Salgado com a Millor Jugador i a Xavi Passarrius com a Millor Entrenador del futbol sala català de la passada temporada.

El club de futbol sala de la nostra ciutat, Marfil Santa Coloma, va ser protagonista de la 3a edició de la Gala de les Estrelles que la Federació Catalana de Futbol (FCF) celebrà el passat dimarts 11 de novembre a la seu de l'Antiga Fàbrica Damm a Barcelona. L'acte era un reconeixement als millors esportistes catalans de futbol i futbol sala de la temporada 2013-14. Dani Salgado, màxim golejador de Primera Divisió malgrat la greu lesió que va patir, va ser considerat el Millor Jugador i Xavi Passarrius, el Millor Entrenador, tots dos artífexs d'una de les campanyes més exitoses de Marfil Santa Coloma, quart a la Lliga, semifinalista al play-off pel títol i present a la fase final de la Copa d'Espanya.

Festa del futbol català

Marfil Santa Coloma va compartir protagonisme amb Sergio García (RCD Espanyol) com a Millor Jugador de futbol, Albert Ferrer (Ex Còrdova) com a Millor entrenador de futbol, Sergi Samper (FC Barcelona) Premi a la Projecció i Carles Puyol, Premi a una Trajectòria, entre d'altres. L'acte va comptar amb la presència d'Andreu Subies, president de la FCF, Ivan Tibau, Secretari General de l’Esport de la Generalitat i els presidents de Barça i Espanyol, Josep Maria Bartomeu i Joan Collet.