Recollida i reciclatge de residus per Cap d'Any

Tal com es va fer el passat dia 24, el 31 de desembre s'avançarà la recollida de residus a les 14.00 hores, en lloc de a les 22.00 habituals, en atenció al conveni del personal que realitza el servei.

Es recorda a tota la ciutadania la importància de la seva col·laboració per aconseguir una Santa Coloma de Gramenet més neta. En les properes festes nadalenques, el reciclatge responsable dels residus, sobretot del cartró, paper i matèria orgànica, es fa imprescindible. Els dies 24 i 31 de desembre s'avançarà la recollida de residus a les 14.00 hores, en lloc de a les 22.00 habituals, en atenció al conveni del personal que realitza el servei. Per aquest motiu, cal recordar que cal baixar els residus als contenidors abans de les 14.00 hores els dies 24 i 31 de desembre.

A més, per aconseguir la col·laboració del comerç, l'Ajuntament està realitzant una campanya informativa sobre el servei de recollida de cartró comercial porta a porta, de dilluns a dissabte, entre les 14.00 i les 16.00 hores. Amb això, es pretén millorar el servei, que funciona tot l'any, anotant incidències, solucionant dubtes i proporcionant adhesius per al correcte etiquetatge del cartró.