Recepció institucional a la Delegació de representants polítics i tècnics de Gàmbia

L'alcaldessa, Núria Parlon, ha presidit l'acte a la Sala de Plens.

Aquesta setmana una Delegació de representants polítics i tècnics de Gàmbia visiten diferents poblacions de Catalunya que donen suport a  projectes de cooperació amb població Africana i Gambiana, en particular. Santa Coloma de Gramenet, Molins de Rei, Torrelles de Llobregat, Mataró, Malgrat de Mar han estat les poblacions escollides. La Delegació està composada per la senyora Fatou Touray Jammeh, governadora d'Upper River Region, la senyora Kaddy Jammeh, formadora al centre de capacitació professional per a noies Fandema i el senyor Kebba Sillah, director de Wali & Sandu Development Agency (Wasda).

A Santa Coloma de Gramenet, han seleccionat  com a bona pràctica el Programa de Prevenció i Atenció de la Mutilació Genital Femenina (PPMGF). Aquest projecte es porta a terme gràcies a la complicitat entre l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, l’Institut Català de la Salut i la Fundació Wassu de la Universitat Autònoma de Barcelona.

L'alcaldessa, Núria Parlon, ha presidit  l’acte de la recepció institucional de benvinguda a aquesta Delegació de representants polítics i tècnics de Gàmbia, aquest dimecres 17 a la sala de Plens de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.