Recapte d'aliments i joguines

Del dilluns 24 de novembre al 5 de desembre, es realitzarà una campanya de recollida d’aliments i joguines en els centres escolars colomencs, en el marc del Programa municipal d’aliments solidaris.

Des de l'Ajuntament de Santa Coloma es continua desenvolupant el Programa municipal d'aliments solidaris. Aquest programa, que es fa en col·laboració amb la Creu Roja del Barcelonès Nord, gestiona la recollida i l'entrega de lots d'aliments que es basen principalment, en productes rebuts dels fons de la Unió Europea i de la Fundació Banc d'Aliments. Des d'aquest programa s'estan atenent, per pal·liar situacions d'urgència social, a 2.400 persones (655 famílies) de Santa Coloma de Gramenet a proposta dels equips municipals de serveis socials.

Del dilluns 24 de novembre al 5 de desembre, es realitzarà una campanya de recollida d’aliments i joguines en els centres escolars de la ciutat, en el marc del d'aquest Programa municipal d’aliments solidaris. Tot el que es recapti es destinarà a aquelles famílies i persones amb més problemes per cobrir les necessitats bàsiques. En paral·lel, els dies 28 y 29 de novembre, se celebra el Gran Recapte d’Aliments a tot Catalunya, inclosa la nostra ciutat; per aquesta activitat és necessiten voluntaris (Més informació: Punt del Voluntariat, telèfon: 93 462 40 79 i email: puntvoluntariat@gramenet.cat).