Properes activitats de Grameimpuls

L'Ajuntament, mitjançant l'empresa municipal Grameimpuls, ha programat una trobada d'emprenedoria femenina el dijous 20 -impulsada per la Regidoria de Polítiques d’Igualtat de Gènere- i un taller formatiu gratuït de Neuromàrqueting un dia abans, aquest dimecres 19.

Nova trobada de dones empresàries i emprenedores

El proper 20 de novembre la Regidoria de Polítiques d’Igualtat de Gènere en col·laboració amb Grameimpuls organitzen una nova trobada de dones empresàries i emprenedores a l’establiment “LA REBOTIGA” (cr. Vistalegre, 9 de 15.00 a 17.00), per parlar sobre com la xarxa permet millorar els projectes empresarials, i per impulsar l’intercanvi entre emprenenedores. En aquesta ocasió es comptarà amb la presència de l’Anna Oliva, emprenedora digital, escriptora i bloguera. Per participar cal fer la inscripció al preu de 2€ presencialment al Centre d'Empreses Can Peixauet (av. Generalitat, 99-101) per correu electrònic a l'adreça formacue@grameimpuls.cat o per telèfon al 93 466 52 24.

Acció formativa de Grameimpuls sobre Neuromàrqueting


Grameimpuls impartirà la formació Neuromàrqueting: comprem emocionalment i ho justifiquem racionalment que es realitzarà el 19 de novembre de 16.00 a 20.00  a la sala de Can  Sisteré (C/ Sant Carles s/n). La finalitat d'aquesta sessió és que les persones empresàries de la ciutat puguin millorar la comunicació a l'hora de negociar i vendre el seu servei o producte emprant el neuromàrqueting com a estratègia de venda.
L'assistència és gratuïta però cal formalitzar la inscripció prèviament contactant amb el Servei de Foment Empresarial a través del telèfon 93 466 52 24, presencialment (av. Generalitat, 99-101) o bé enviant un correu a l'adreça formacue@grameimpuls.cat.