Proper aparcament exterior a Valentí Escales-Listz

Comença l’adequació del solar ubicat entre els carrers Bruc i Terrassa, al barri del Fondo, per a construir un aparcament gratuït exterior adreçat als veïns i veïnes de la zona.

A mitjans de la propera setmana, l’Ajuntament començarà l’adequació del solar ubicat entre els carrers Bruc i Terrassa, al barri del Fondo, per a construir un aparcament gratuït exterior adreçat als veïns i veïnes de la zona. L’espai previst serà de 1.260m2 amb una capacitat per a 50 cotxes i 15 motos. Aquest nou aparcament suposarà alhora la connexió del carrer de Joan Valentí Escales amb Listz, per a facilitar la circulació dels vehicles en aquestes vies.

L’actuació consisteix en la pavimentació del solar mencionat per crear una plataforma única, és a dir un mateix nivell de voreres i calçada. A molts punts de la ciutat s’ha instal·lat la plataforma única, l’objectiu és afavorir la mobilitat i accessibilitat de la ciutadania, i obligar alhora als vehicles a circular amb moderació.

Les obres duraran uns tres mesos aproximadament, durant el quan hi haurà limitacions del trànsit a la zona intervinguda. Preguem disculpin les molèsties que es puguin causar i agraïm la seva paciència.