Prop de noranta entitats colomenques celebraran la Diada a la plaça de la Vila

Partits polítics, sindicats i entitats colomenques de tota mena fins arribar a una xifra que voreja la norantena, han confirmat la seva participació en l’ofrena floral a la senyera que tindrà lloc dilluns, 11 de setembre (11.00), a la plaça de la Vila.


Aquest és l’acte central de la Diada Nacional de Catalunya a la nostra ciutat. L’ofrena estarà presidida per l’alcaldessa, acompanyada pels membres del consistori i una àmplia representació del moviment associatiu local. Després (12.00), hi haurà la tradicional audició de sardanes, que organitzen el Patronat pro Aplec i Amics de la Sardana del CEP, amenitzada per la cobla Ciutat de Terrassa.

D’altra banda, el dia 10 (20.00), l’Auditori Can Roig i Torres acollirà el concert de celebració de la Diada. Camerata Gramenet, amb la direcció de Bernat Bofarull, oferirà un programa de música clàssica amb autors que mostren la transició del barroc al classicisme. Aquesta agrupació compta amb alumnes avançats de l’Escola Municipal de Música, exalumnes i col·laboradors adequats per a cadascun dels projectes que posa en marxa. Diumenge, amb el títol genèric de La nissaga dels Bach, Camerata Gramenet interpretarà obres de J.S. Bach, J.C. Bach, W. F. Bach i C.PH.E. Bach.