Prop de 700 alumnes de 22 centres educatius actuen en la Mostra d’Arts Escèniques

Un total de 692 alumnes de 22 centres públics i concertats, de primària i secundària, participen en la VI Mostra de les Arts Escèniques que se celebrarà al Teatre Sagarra els dies 14, 15, 16, 17 i 18 de maig.

Hi haurà 21 espectacles de cant coral, teatre, música, dansa i cinema. Les sessions seran de matí i tarda i s’espera que passin pel Teatre prop de 4.000 persones. Per sisena vegada, la Mostra es durà a terme des del Pla educatiu d’entorn (PEE), en col·laboració amb les escoles i els instituts de la ciutat.

El dia 18 es farà la cloenda amb espectacles  de música, teatre i dansa, a càrrec dels alumnes que han fet al llarg del curs els tallers musicals i les activitats del PEE “Cantem i ballem” i “Danses d’arreu del món” .

D’altra banda, del 14 al 18 de maig, a l’entrada del Teatre Sagarra, hi haurà una exposició de tots els dibuixos presentats en aquest certamen.

El disseny del díptic de promoció de la Mostra l’han fet els alumnes de l’assignatura optativa de disseny del  batxillerat d’arts visuals de l’Institut Ramon Berenguer IV.

Les entrades per a les funcions són restringides i es lliuren directament als centres que participen en la Mostra.