Projecte solidari #IMHeart

Un grups d'esportistes colomencs aprofitaran l'Ironman de Barcelona d'aquest diumenge 5 per a recaptar fons per ajudar als afectats de fibromiàlgia. Ens ho explicaran divendres 3 (17h) a la Biblioteca Singuerlín.

Un grup de joves esportistes i solidaris de la nostra ciutat volen portar a terme el Projecte #Imheart, que consisteix en completar amb finalitats solidàries l'Ironman de Barcelona del proper diumenge 5, prova esportiva on hauran de completar 3800 metres nadant, 180 kilometres en bicicleta i 42,2 kilometres corrent, en un temps màxim de 17 hores.

El grup format per Raul Santos, Victor Asensio, Javier Córdoba, Alberto Bermejo, Jonathan Hernández i Alberto Martínez, s’ha proposat aquest repte amb un objectiu clar, el 100 % del què es recapti, a través del web on es poden adquirir una o diverses polseres solidàries, el destinaran a l’Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia (ACAF) que atén a persones afectades de fibromialgia (FM), síndrome de fatiga crònica (SFC) i sensibilitat química múltiple (SQM).

Tot això ho fan perquè qui més qui menys, actualment, té un familiar, conegut o algú proper que pateixen aquesta malaltia, de la què la seva investigació i coneixement, encara avui dia, és escàs i no té tractament definitiu per a la seva cura i és una bona causa per donar-la a conèixer. Per aquest motiu, el proper divendres, 3 d’octubre, a les 17 hores, a la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré, tindrà lloc la presentació del repte d’aquest grup d’esportistes, amb el suport de l’alcaldessa Núria Parlon.