Projecte de foment de l'envelliment actiu

L’Ajuntament aposta per activitats que facilitin envellir d’una forma més activa, saludable i positiva. Aquest divendres 30 (18.00h) sessió participativa per elaborar el Programa d'envelliment actiu al Centre Cívic Riu.

L’Ajuntament, amb motiu de l’Any Europeu de l’Envelliment Actiu i la Solidaritat Intergeneraciona, desenvolupa un projecte que promou la participació en el disseny i la realització d’activitats adreçades a les persones grans que es duran a terme el 2013. En aquest sentit, hi haurà quatre sessions en diferents equipaments municipals la darrera setmana del mes de novembre, totes a les 18.00 hores, segons aquest calendari: dimarts, 27 de novembre, Centre Cívic Llatí (carrer de Nàpols, 41); dimecres, 28 de novembre, Centre Cívic de Can Mariner (carrer de Milà i Fontanals, 16); dijous, 29 de novembre, Centre Cívic del Singuerlín (avinguda de Catalunya, 41), i divendres, 30 de novembre, Centre Cívic Riu (carrer de Lluís Companys, 9).

Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament fa seus els valors inherents a l’envelliment actiu, treballa en la posada en marxa de programes i actuacions concretes més enllà del 2012 i afavoreix que tothom pugui envellir com vulgui sense perdre oportunitats i com a part activa de la societat.