Programació del CRJ Mas Fonollar

El Centre de Recursos Juvenils ja té enllestida la relació d'activitats i tallers que farà en aquest segon trimestre de l'any.

El Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar (C/Mas Fonollar 1-3) ofereix en aquest segon trimestre de 2013: cursos d'idiomes (francès inicial, cultura francesa, anglès bàsic i cultura i idioma turc són gratuïts); tallers gratuïts de hip-hop, graffitti, automaquillatge, customització de roba, poetry slam, D.J,  breakdance i còmic; i cursets de guitarra, photoshop, animació audiovisual i iniciació a la fotografia. També es manté el servei d'assessoria laboral els dilluns i dimecres de 17.00 al 19.00 hores i els tallers monogràfics del Centre Europa Jove els dimecres i els dijous a partir de les 18.30 hores.

D'altra banda, els caps de setmana del 18 de maig al 16 de juny es reobrirà la Sala d'Estudi de 10.00 a 20.00 hores.

Per acabar, s'han programat dos concerts del cicle "Mas Unplugged", el divendres 26 d'abril hi haurà rap a les 20.00 i el 31 de maig tocaran Carlos Leiva i Low People. Ambdues actuacions seran gratuïtes.

Per a més informació, Tf 93 385 55 01 o mas_fonollar@yahoo.es. El centre està obert de 16.30 a 21.00 hores de dilluns a divendres.

Curs de turc

T'agradaria conèixer la cultura i la llengua turca? El Centre Europa Jove, ubicat al Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar, acollirà tots els dijous a partir del 18 d'abril un taller adreçat a joves on els assistents podran aprende nocions bàsiques d'aquest idioma, així com els trets més característics de la seva cultura. El curs anirà càrrec d'una voluntària europea d'origen turc. L'assistència al taller és gratuïta, però cal inscripció prèvia. Les inscripcions (fins a exhaurir places) comencen el 2 d'abril a les 9 del matí. Més informació a europajove@barcelones.cat.

Dates de realització: del dijous 18 de abril de 2013 a les 18:00 al dijous 20 de juny de 2013 a les 19:30.

El curs d'adreça a joves de 18 a 35 anys de la comarca del Barcelonès. Els joves i les joves procedents d'altres comarques també poden inscriure's, però en cas de comptar amb problemes d'aforament els de la comarca del Barcelonès tindran preferència.

Centre Europa Jove - Mas Fonollar
St. Jeroni 1-3
08923 Santa Coloma de Gramenet
Barcelona
Telèfon: 93 385 05 50

Santako Poetry Slam

Des de l'11 de març, tots els dilluns (de 19.00 a 21.00) s'imparteix al Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar un original taller gratuït que combina la poesia i la interpretació: el Poetry Slam. Es tracta d'un format de recital que implica el públic i que se celebra a micròfon obert, un format dinàmic, àgil i participatiu. D'aquesta manera, es posa en marxa la Masia Slam Santa Coloma de Gramenet, una pedrera en la qual es poden formar totes les persones que tinguin inquietuds creatives i artístiques basades en la paraula.

El taller va dirigit a les persones que desitgin defensar els seus textos i vulguin perdre la por a parlar en públic. Elisabet Fernández, actriu i directora escènica, i José Luis Cap, pallasso i poeta, impartiran les classes. L'organització va a càrrec de l'Ajuntament i d'Red927, una plataforma d'experimentació literària. Col·laboren Poetry Slam BCN i Hipnotik Faktory.  Més informació, al 627 54 34 02 i a santakopoetryslam@gmail.com.