Programació de tardor de l'Auditori

La pianista Suzuki Yoko actuarà aquest divendres 14 (21h) a Can Roig i Torres.

S'ha posat en marxa la nova temporada de concerts a l’Auditori de Can Roig i Torres que compren el darrer quadrimestre de l'any. L’objectiu d'aquesta programació de tardor és augmentar el nombre d’assistents als actes i de diversificar la tipologia de públics a qui s’adreça l’oferta.

Als tradicionals concerts de música clàssica, que són la característica principal de l'equipament, s'incorporen d'altres estils musicals com la cançó d’autor, el jazz, la música indie-hip hop i el flamenc. Així mateix també es completa la programació amb nous valors de la música local en la segona edició del cicle Música Santa Coloma.

Els concerts de clàssica s’han estrenat amb l’actuació del Duo Cassadó, integrat per Damián Martínez , violoncel, i Marta Moll, piano. La pianista Suzuki Yoko (14 de novembre, 21h) serà la penultima en passar per Can Roig i Torres i tancarà el programa clàssic l’Orquestra de Cambra de Granollers amb el concert Per la nit de Nadal el proper divendres 12 desembre.

Dins d’un programa més eclèctic ha actuat per primer cop a l'Auditori Piti Elvira , component del grup Standstill, presentant Catarata acompanyat de l’artista multidisciplinari Elphomega.

Dins el festival Catalunya Arte Flamenco, en versió petit format, acaba d'actuar el cantaor Miguel de la Tolea i aviat el Festival Internacional de Jazz de Barcelona portarà a l’Auditori Javier Colina i Pepe Rivero (29 de novembre, 21h) un concert inèdit de contrabaix i piano dins del cicle anomenat Chucho Valdés presenta, artista resident del festival.

Música Santa Coloma ens portarà els darrers projectes de Javi Jareño (8 de novembre, 21h) i Miguel Ángel Vera (4 d'octubre, 21h), que adopta el nom artístic de l’Argonauta. Culminarà el calendari amb la celebració del primer aniversari de la Banda de Santa Coloma, el 28 de novembre, 21h).