Programació de l’Auditori

Aquest divendres 8 (21:00) es fa el concert "Danses a Duo" amb María Jesús Ávila (arpa) i Joan Marc Pino (marimba).

La programació estable continua fins a aquest mes de maig amb el recital Danses a duo de marimba i arpa (divendres 8 de maig, 21h). Maria Jesús Ávila (arpa) i Joan Marc Pino (marimba) interpretaran obres de Koetsier, Tanner, Montsalvatge i Gasull entre d’altres. Pino ha rebut diversos premis com el del Palau de la Música i la Deutsche Academie. Maria Jesús Ávila també ha estat guardonada en diverses ocasions i col·labora amb l’orquestra de RTVE i amb l’Orquestra del Liceu. Preu: 8 euros (descomptes habituals).

La resta de la temporada es completa amb altres artistes de la nostra ciutat —el cicle Música SC— i la programació clàssica de Can Roig i Torres, amb músics emergents, joves intèrprets, els concerts en 3/4 i la incorporació de les matinés de cant coral.

La majoria de les activitats són gratuïtes, i les que són de pagament impliquen uns descomptes que les fan accessibles a totes les butxaques. Les localitats es posaran a la venda a les taquilles del Teatre Sagarra els divendres de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 h, a la taquilla de l’Auditori una hora abans de cada espectacle i a www.ticketea.com (descomptes del 50% amb el carnet Amics de l’Auditori).