Processons, litúrgia i molta tradició en la Setmana Santa colomenca

Organitzada per la Cofradía de la Veracruz i María Santísima de los Dolores torna la tradició de la Setmana Santa als carrers de Santa Coloma, el moment àlgid és la processó de Dijous Sant.

El diumenge 14 d 'abril (12.00) se celebrarà la processó de la Borriquita. El recorregut previst és aquest: plaça de l'Església, Mossèn Camil Rossell, Rafael Casanova i, de nou, Mossèn Camil Rossell i plaça de l'Església. La Casa d'Aragó, per la seva banda, també celebra el Diumenge de Rams amb una processó que sortirà des de la seu de l'entitat (11.00), al carrer de Sant Josep, 30, i finalitzarà a la parròquia de Santa Rosa. Aquesta entitat ha decidit prescindir de l'animal (una burra) i l'ha substituït per un tron dissenyat a Màlaga, que serà portat per nens fins a la parròquia.

El moment més expectant de la Setmana Santa colomenca és el Dijous Sant. A partir de les 22.00 h del dia 18 i fins ben entrada la matinada, la processó del  Cristo de la Veracruz y María Santísima de los Dolores  realitzarà aquest recorregut: plaça de l'Església, Mn. Jaume Gordi, Rafael Casanova, Metge Pagès, rambla de Sant Sebastià, Sagarra, Mare de Déu de la Mercè, Mn. Camil Rossell i església Major. Els actes litúrgics se succeiran com cada any fins a culminar en la processó del Encuentro Resucitado  del diumenge 21 d'abril (13.00) al barri del Fondo.