Procés de formació dels Centres per a la Convivència

L'Ajuntament ha celebrat les dues primeres sessions de treball amb l'objectiu de formar els Centres per a la Convivència de la ciutat. Hi van assistir 7 dels 8 centres d'educació de secundària, a més de diferents serveis i entitats colomenques.

Un total de 70 persones han participat a l'Escola Oficial d'Idiomes aquest dijous 23 de novembre a la segona de les sessions de treball que el Servei d'Educació i Convivència de l'Ajuntament havia convocat,la primera va tenir lloc el passat dia 9, per debatre i analitzar els projectes i accions entorn de la convivència als centres públics de secundària de la ciutat.

Aquestes dues sessions han comptat amb la presència dels diferents equips directius dels centres, del professorat responsable d'àmbits de convivència, representants de l'alumnat i la participació d'agents de la comunitat educativa.   

Des de fa uns anys, Ajuntament i Centres de Secundària han estat treballant conjuntament temes relacionats amb la convivència, els prejudicis, la gestió positiva de conflictes, la diversitat (tot tipus), aprendre a combatre els assetjaments, entre d'altres qüestions. Primer a través del Programa d’Activitats Educatives Complementàries (PAEC) i, els darrers 6 anys, a través del Certamen de Treballs de Convivència  i Drets Civils.