Primers graduats en Nutrició Humana i Dietètica i en Ciència i Tecnologia dels Aliments

L'Auditori va acollir l'acte de graduació dels primers estudiants dels graus de Ciència i Tecnologia dels Aliments, de Nutrició Humana i Dietètica i del màster de Seguretat Alimentària, que s'imparteixen al Campus de l'Alimentació-UB.

El passat 20 d'octubre es va celebrar a l'Auditori Can Roig i Torres l'acte de graduació dels primers estudiants dels graus de Ciència i Tecnologia dels Aliments, de Nutrició Humana i Dietètica i del màster de Seguretat Alimentària, estudis superiors que actualment es poden cursar al Campus de l'Alimentació de la Universitat de Barcelona (UB), ubicat al Recinte Torribera. 

 

Es tracta de la primera promoció d’alumnes que aconsegueixen aquests títols, d’uns graus que es van començar a impartir a Santa Coloma en el curs 2009-2010.


L'acte va estar presidit pel degà de la Facultat de Farmàcia, Joan Esteva de Sagrera, facultat responsable dels estudis que s'imparteixen al Campus de l'Alimentació, acompanyat del director del Campus Màrius Rubiralta, la tinent d'alcalde d'Innovació i Universitat Lidia Guinart, les Caps d'Estudis de Nutrició Humana i Dietètica, Susana Boixaderas, i de Ciència i Tecnologia dels Aliments, M. Carmen Vidal ..L'acte s'ha celebrat en aquest equipament municipal com a mostra de la relació de la UB amb la ciutat, materialitzada amb el projecte denominat "Santa Coloma, ciutat universitària". 

Es pot accedir al vídeo de la graduació en aquest enllaç