Primera trobada de regidors de cultura de l’Àrea Metropolitana de Barcelona

La Tinenta d'alcaldessa de Cultura, Petry Jiménez, ha participat aquest dimecres en aquesta reunió a la Sala Tecla de l'Hospitalet.

Els responsables de cultura de Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat i Sant Adrià de Besòs s'han reunit aquest dimecres 30 al Centre d’Art Tecla Sala de L’Hospitalet de Llobregat per començar a treballar plegats en l’elaboració d’un espai cultural comú, solidari i interrelacionat.

L'objectiu és iniciar un procés de coordinació metropolitana que tingui com a principal objectiu l’elaboració d’un espai cultural comú solidari i interrelacionat, i la creació d’una taula estable de polítiques culturals urbanes en el marc de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. La Tinent d'alcaldessa colomenca, Petry Jiménez, ho ha definit en aquesta línia, "ha estat una primera reunió per impulsar una taula metropolitana de cultura, per posar en valor l'AMB  a escala cultural. Fer una agenda cultural comuna, polítiques de comunicació e informació comuns, coorganitzar projectes...".