"Prevenir les infeccions a casa. És possible?"

Aquest és el tema de la nova xerrada del Programa de Difusió d'Hàbits Saludables que es farà el dimarts 18 (18:30) al Museu Torre Balldovina.

La prevenció de les infeccions comença amb petits gestos quotidians que estan en les mans de tothom, com fer un bon ús dels antibiòtics, rentar-se les mans sovint o utilitzar correctament els desinfectants i d'altres productes de neteja. Aquest és el missatge que centrarà la xerrada "Prevenir les infeccions a casa. És possible?", que la Fundació Hospital de l'Esperit Sant (FHES) ha organitzat amb el suport de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet pel proper dimarts 18 de novembre a les 18.30 hores al Museu Torre Balldovina (Pl. Pau Casals, s/n).

La sessió, que forma part del Programa de difusió d'hàbits saludables de l'Hospital, anirà a càrrec de la DUI Charo Porron, especialista en prevenció i control d'infeccions. Presentaran l'acte la Sra. M Àngels Fernández, Directora d'Infermeria, i la Sra. Laia Tordera, Regidora delegada d'Infància, Joventut i Salut de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Programa de difusió d'hàbits saludables

La FHES va iniciar el Programa de difusió d'hàbits saludables el març de 2009 amb l'objectiu d'oferir informació i consells preventius de salut a la ciutadania de Santa Coloma de Gramenet i la resta de poblacions de la zona. Des de llavors, s'han celebrat 36 xerrades, on han participat una setantena de professionals de l'Hospital.