Presentació projectes per guanyar en formació i investigació gastronòmica

A la presentació també es donarà a conèixer el nou programa d’activitats ‘Ciutat Universitària 2017-2018’ que porta el lema ‘Acollim talent!’.

Santa Coloma de Gramenet, a 15 de setembre de 2017.- Aquest proper dimarts 19 de setembre, a les 12.30h, l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, i el director del Campus de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona (UB), ubicat al Recinte Torribera, Josep Boatella, presentaran els diferents projectes que posen en marxa ambdues institucions per a la formació d’alumnes, la transferència de coneixement, l’impuls d’iniciatives emprenedores i per a la investigació científica en agroalimentació i gastronomia.

Els projectes que es donaran a conèixer s’emmarquen en un conveni de col•laboració que acaben de signar ambdues institucions, en el qual destaquen, entre altres, que es compartiran espais com la Vinya d’en Sabater i l’Escola de Restauració (ambdues de l’Ajuntament) i la Sala Alella (del Campus de l’Alimentació), per a la utilització formativa i la investigació, entre altres aspectes.

L’alcaldessa també donarà a conèixer la 2a. edició del Programa ‘Ciutat Universitària’, curs 2017-2018, un conjunt d’activitats adreçades a la ciutadania per apropar la universitat als barris i a totes les persones.  

L’acte de presentació tindrà lloc a l’espai central de la nova Escola de Restauració de Santa Coloma de Gramenet (ERESC), ubicada al Pavelló Canigó del Recinte Torribera. Després es visitarà la Sala Alella, una de les noves instal•lacions del Campus, on es realitza l’anàlisi sensorial del vi. La investigadora i professora del grup de vins i aromes de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació del Campus, Montse Riu, explicarà i mostrarà com són les fases d’interpretació del vi, una de les activitats previstes al nou programa d’activitats ‘Ciutat universitària’, que enguany porta el lema ‘Acollim talent’. Els i les  periodistes que ho desitgin també podran participar en l’anàlisi sensorial del vi.

Siusplau es prega confirmar l’assistència en la mesura del possible.

IMPORTANT: Per a l’activitat d’interpretació del vi, per aforament limitat de les taules sensorials de la Sala Alella, és imprescindible la confirmació explícita de l’assistència.


Resum de la convocatòria:

Acte: Presentació de projectes entre l’Ajuntament i el Campus de l’Alimentació-UB per a la formació, la investigació i el foment de l’emprenedoria

Dia y hora: dimarts 19 de setembre, 12.30h

Lloc: ERESC, pavelló Canigó, Recinte Torribera (Prat de la Riba, 171, de Santa Coloma de Gramenet).  

L’equipament s’ubica en paral•lel al Centre d’Educació Mediambiental Ecometropoli, al costat del Campus de l’Alimentació de la UB (veure al mapa)

Assistents: l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, i el director del Campus de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona, Josep Boatella.