Presentació projectes passeig de la Salzereda amb tecnologia virtual

L’alcaldessa Núria Parlon presenta demà dos projectes de disseny per al passeig de la Salzereda amb una nova tecnologia d’immersió virtual.

Santa Coloma de Gramenet, a 5 de setembre de 2017.- Demà dimecres 6 de setembre, a les 12:00h, l’alcaldessa Núria Parlon presentarà les dues propostes de disseny previstes per al nou projecte urbanístic del passeig de la Salzereda, de les quals la ciutadania opinarà el proper dissabte 16 de setembre.

L’alcaldessa donarà a conèixer, en una carpa informativa instal•lada al mateix passeig de la Salzereda (cantonada amb el carrer de Francesc Moragas), el sistema de ‘Realitat virtual 360 per Arquitectura i Obres Públiques’ (VR Immersive) amb què, a partir d’unes ulleres 3D, la ciutadania podrà conèixer amb una visió gairebé real sobre el propi terreny, com quedarà aquesta important via de la ciutat segons cadascuna de les dues propostes de disseny previstes.

Amb la utilització de la VR Immersive, que estarà disponible per a la ciutadania des de demà en la mateixa carpa informativa, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet es posiciona entre els primers ajuntaments -sinó el primer- que aplica aquesta innovadora tecnologia en un procés de participació públic adreçat a la població.  

El nou passeig de la Salzereda és un dels projectes urbanístics més importants que aquest Ajuntament posa en marxa en aquest mandat. Santa Coloma de Gramenet és una de les dues ciutats d’Espanya que ha aconseguit fons econòmics europeus FEDER, a través de la convocatòria EDUSI (Estrategia de Desarrollo Urbano Sostenible Integrado). Un dels projectes finançats amb aquests fons europeus serà el nou passeig de la Salzereda.


Si us plau, es prega confirmar l’assistència en la mesura del possible


Resum de la convocatòria:


Acte: Presentació de les dues propostes de disseny per al nou passeig de la Salzereda a partir de la tecnologia VR Immersive

Dia y hora: dimecres 6 de setembre de 2017, 12.00 hores.

Lloc: a la carpa informativa instal•lada al passeig de la Salzereda, cantonada amb el carrer de Francesc Moragas.

Assistents:
l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon

Per a més informació i/o entrevistes:


Servei de Comunicació
Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
Dori Morillo / Ana Belén Pérez Blanco
comunicacio@gramenet.cat
premsa.comunicacio@gramenet.cat