Presentació programa SUMA'T Santa Coloma

L'alcaldessa Núria Parlon presidirà dimecres l'acte informatiu de les actuacions que es faran a Santa Coloma per desenvolupar el programa SUMA'T d'ocupació juvenil.

Santa Coloma de Gramenet, 21 de març de 2011.- L'alcaldessa Núria Parlon presidirà el proper dimecres 23 de març, a les 12 hores, la roda de premsa de presentació de les actuaciones y el desenvolupament previst del  Programa d’Experiència Professional per a l’ocupació juvenil a Santa Coloma de Gramenet (Programa SUMA’T). La trobada amb el mitjans de comunicació es farà a la sala Club de Feina de Can Xiquet, seu central de l'empresa municipal Grameimpuls, al carrer de Rafael Casanova, 40.

Amb l'alcaldessa de Santa Coloma hi seran presents el president del Gremi d'instal·ladors del Barcelonès Nord (AEMIFESA), Ambròs Martínez, i la responsable del Àrea de Nous Jaciments d'Ocupació del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), Marta Cañellas.

RECORDATORI

Acte
 
Presentació del programa SUMA'T 
 
 
Assistència

Núria Parlon,  alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet; Ambròs Martínez, president Gremi d'instal·ladors del Barcelonès Nord (AEMIFESA), i Marta Cañellas, cap de l'Àrea de Nous Jaciments d'Ocupació del Serveid'Ocupació de Catalunya (SOC)

Dia

23 de març, a les 12 hores 
 
Lloc
 
 Sala Club de Feina de Can Xiquet, seu central de l'empresa municipal Grameimpuls, al carrer de Rafael Casanova, 40 , de Santa Coloma de Gramenet 
 

Altres consideracions
  
  - Preguem confirmar l’assistència 

 Per a més informació:

Premsa i Comunicació  Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

Dori Morillo / Ana Belén Pérez
93 462 40 13 / 618 045 488 

premsa.comunicacio@gramenet.cat