Presentació nova programació Teatre Sagarra

Presentació, aquest divendres 30 de gener, de la nova programació Gener-juny 2015 del Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet.

Aquest divendres obre la programació l'obra 'Rhum' amb Jordi Martínez

Santa Coloma de Gramenet, 28 de gener de 2015.- Aquest divendres 30 de gener, a les 19.00 h, se celebrarà l’acte de presentació a la ciutadania de la nova programació semestral del Teatre Josep Maria de Sagarra (C. Lluís Companys, 27). De gener a juny obriran el teló grans noms de l’escena teatral i del cinema, així com monologuistes i autors i artistes locals que estan donant molt que parlar.L’acte de presentació es realitzarà al bar del Teatre, amb la presència de l’alcaldessa Núria Parlon; de la regidora de Cultura, Petra Jiménez; de l’actor colomenc de teatre i televisió, Jordi Martínez, i dels representants de les vuit companyies que formen part de l’apartat local de la nova programació, denominada ‘Escena Santa Coloma’.Després (21.00), Jordi Martínez i la resta de Monti & Cia pujaran a l’escenari per representar Rhum, un projecte creatiu inacabat del desaparegut pallasso Monti sobre la figura del clown d’Enrico Sprocani. Rhum serà el primer títol d’una programació farcida d’importants obres, directors i actors de gran prestigi. Aquest és el cas de Maleïda fortuna, l’última proposta de Paco Mir (Tricicle), que s’estrenarà a Santa Coloma (13 de febrer) abans que arribi a Barcelona.  Uns dies després (21 de febrer) podrem veure la versió en castellà de La plaça del Diamant, de Mercè Rodoreda. L’actriu i cantant Lolita Flores donarà vida a la immortal Colometa, amb un dur monòleg interior que dirigeix Joan Ollé.  Són alguna de les múltiples propostes que oferirà el Teatre Sagarra als propers mesos (www.teatresagarra.cat ).

40.000 espectadors i espectadores al 2014L’alcaldessa Núria Parlon ha destacat les bones xifres de públic de l’any passat, superiors al 2013. En aquest sentit, l’alcaldessa ha dit que “els més de 40.000 espectadors i espectadores que han assistit a les distintes propostes del Sagarra avalen l’oferta cultural de Santa Coloma, posicionant el nostre teatre dins dels deu millors espais escènics de la província de Barcelona”.

Més informació a: www.teatresagarra.catES PREGA CONFIRMACIÓ EN LA MESURA DEL POSSIBLE A L’ACTE DE PRESENTACIÓ DE LA NOVA PROGRAMACIÓPer a més informació i/o contactes:Servei de ComunicacióAjuntament de Santa Coloma de Gramenet(Dori Morillo/Ana Belén Pérez)

93 462 40 13 / 618 045 488


comunicacio@gramenet.cat