Presentació divendres de la nova programació de l'Auditori de Santa Coloma

L’Auditori de Santa Coloma de Gramenet inicia el divendres nova programació amb la 2a. edició del Festival de Blues.

Cartell de l'Auditori

Santa Coloma de Gramenet, 3 de febrer de 2015.- L’Auditori Can Roig i Torres (c. Rafael de Casanova, 5) ja té enllestida la programació de concerts del primer semestre d’enguany, que barreja actuacions de figures contrastades del món de la música amb artistes colomencs. Clàssica, blues, bugui-bugui, cançó d’autor i rumbes, entre d’altres. Tots els gèneres hi tenen cabuda.

La presentació de la nova programació tindrà lloc aquest divendres 6 de febrer (19.00) a càrrec de l’alcaldessa, Núria Parlon, i de la regidora de Cultura, Petra Jiménez. L’acte estarà ambientat amb l’actuació dels músics David Giorcelli  i Lluis Colom. També s’informarà de les dades d’assistència que ha tingut l’Auditori durant la temporada passada.

Festival de Blues de Santa Coloma

El mateix divendres comença la nova programació de l’Auditori 2015 amb una actuació de la segona edició del Festival de Blues de Santa Coloma. En el primer dia del Festival actuaran (21.00h) David Giorcelli & Lluís Coloma, Ster Wax & Boogie Trio. En la sessió de dissabte serà el torn de La Testapazza Quartet i Aisha Davis Band (21:00h).

La programació estable continuarà fins al mes de maig amb les rumbes de Morosito, que presentarà el disc El hilo invisible; la copla de María Rodés; l’homenatge a Schumann d’Ensemble Murtra; el concert a quatre mans d’Àlex Alguacil i Yukiko Akagi; el recital Danses a duo de marimba i arpa, i el flamenc fusió del virtuós guitarrista José Luis Montón.

La resta de la temporada es completa amb altres artistes colomencs —el cicle Música SC— i la programació clàssica de Can Roig i Torres, amb músics emergents, joves intèrprets, els concerts en 3/4 i la incorporació de les matinés de cant coral.

Més informació a: www.gramenet.catPER AFORAMENT LIMITAT, SI VOLEU ASSISTIR A LA PRESENTACIÓ DE LA NOVA PROGRAMACIÓ ES PREGA CONFIRMAR L’ASSISTÈNCIA

Per a més informació i/o contactes:

Servei de Comunicació

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet


(Dori Morillo/Ana Belén Pérez)


93 462 40 13 / 618 045 488

comunicacio@gramenet.cat