Presentació demà del projecte participatiu del nou model de ciutat de Santa Coloma de Gramenet

L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, presidirà l’acte, que comptarà amb la intervenció dels prestigiosos especialistes i professors de la UOC, el geògraf i urbanista Jordi Borja i l’enginyer Manel Herce.

Santa Coloma de Gramenet, a 21 de juny de 2010. Demà dimarts 22 de juny, a les 19:30 h., la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré acollirà l’acte de presentació del projecte participatiu del nou model de ciutat, que s’emmarca en conveni de col·laboració signat recentment entre l’Ajuntament de Santa Coloma i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

L’acte comptarà amb l’assistència dels principals impulsors del projecte, l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, i els prestigiosos especialistes i professors de la UOC, el geògraf i urbanista Jordi Borja i l’enginyer Manel Herce.

El nou projecte consisteix en la definició d’un programa-horitzó per al desenvolupament integral de la Santa Coloma del futur, que donarà resposta als principals reptes de la ciutat des dels diferents àmbits i dins un context metropolità.

El passat 5 de juny es va donar compte al Consell General de Ciutat de l’arrencada del nou projecte amb la UOC. En el marc del màxim òrgan de participació de la ciutadania, ja es van poder sentir i recollir les primeres impressions del teixit associatiu de Santa Coloma.

Per a més informació:

Comunicació Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

93 462 40 00 / 618 045 488

comunicacio@gramenet.cat