Presentació demà de l'Expocoloma 2010

Demà dimarts es presenta als mitjans la 22a. edició de la fira multisectorial Expocoloma, que enguany torna al parc d’Europa.

Santa Coloma de Gramenet, a 13 de setembre de 2010. Demà dimarts 14 de setembre, a les 13.30 h, el parc d’Europa de Santa Coloma acollirà la presentació als mitjans de comunicació de la 22ena. edició de l’Expocoloma, la fira comercial multisectorial més important de la comarca del barcelonès nord i que s’ha convertit en un referent a tot Catalunya. L’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, presidirà l’acte, acompanyada pel Tinent d’Alcalde de l’Àrea de serveis interns i promoció econòmica, Joan Carles Mas; el Tinent d’Alcalde de l’ Àrea de serveis territorials i comerç, Esteve Serrano;  el president de l’Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI), Josep Colldeforns; i el director de l’Expocoloma, Jesús Gracia.

Enguany, la Fira torna al seu espai més habitual, el parc Europa, i tindrà lloc del dijous 16 al diumenge 19 de setembre. Per aquesta edició, està previst 25.000 m2 d’espai firal, el que supera les dimensions respecte a la darrera edició. Hi haurà 143 estands i 8 carpes, amb una presència de 109 expositors (63 % colomencs), entre empreses i entitats.

A la roda de premsa es presentaran les novetats d’enguany, entre les que destaca una nova iniciativa, la Tapacoloma. També es donaran a conèixer les activitats en paral·lel, com la travessa de motos Harley Davison i les actuacions destacades de la VIII edició dels Premis Pentagrama, organitzats per Radio Tele Taxi, entre d’altres interessants propostes.

Per a més informació i/o entrevistes, podeu contactar amb:
Comunicació Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
93 462 40 00 / 618 045 488
comunicacio@gramenet.cat