Presentació dels programes d'educació i formació

La Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré ha acollit la presentació dels programes educatius i formatius per al curs 2016-2017 a Santa Coloma.

Aquest dimecres 21 al migdia ha tingut lloc a la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré l’acte de presentació dels programes educatius i de formació que es desenvoluparan durant aquest curs escolar 2016-2017. Hi han participat l’alcaldessa, Núria Parlon; la regidora d'Educació, Mireia González; la presidenta del Casal del Mestre, Núria Larroya; la directora del Centre de Recursos Pedagògics de la Conselleria d'Ensenyament a Santa Coloma, Pepi Boada; i la coordinadora d'Inspecció d'Ensenyament, Núria Requena.

L'alcaldessa, Núria Parlon, ha agraït l'esforç i la complicitat de la comunitat educativa per "educar amb valors" amb Santa Coloma. Al mateix temps l'alcaldessa ha defensat en aquesta presentació dels programes educatius i formatius de la ciutat que "cal treballar per tal que la educació pública tingui els recursos necessaris per mantenir-se com a educació de qualitat"

En aquest acte, obert a tota la comunitat educativa i a totes les persones interessades, s’han presentat el 36è Programa d’activitats educatives complementàries (PAECC), que enguany ofereix 275 propostes, el Pla de formació de zona del Centre de Recursos Pedagògics de la Generalitat per al professorat i el Programa d’activitats del Casal del Mestre.